Actualizări COVID-19

În aceste perioade care se schimbă rapid, continuăm să lucrăm pentru a vă servi. Situația COVID-19 (coronavirus) continuă să se dezvolte. Verificați aici cu regularitate pentru actualizări și răspunsuri la întrebări frecvente.

Am împărțit întrebările și răspunsurile în categorii, astfel încât să puteți găsi informațiile de care aveți nevoie. Alegeți dintre următoarele subiecte pentru a afla mai multe.


conecteaza-te cu noi

Suntem deschiși pentru afaceri, dar recepția noastră este închisă și nu acceptăm contribuții pe hârtie. Vă recomandăm să utilizați numeroasele servicii online de pe acest site web și prin Contul meu.

Frunze sau timp liber

Dacă situația ta profesională se schimbă din cauza COVID-19, pensia poate fi afectată. Aflați despre opțiunile dvs. dacă vă luați vacanța, scurtați-vă programul de lucru sau sunteți concediat temporar.

Retras sau revenit la serviciu

COVID-19 vă poate schimba economiile la pensie. Aflați cum vă poate afecta pensia anticipată sau întoarcerea la muncă.

Plăți și deduceri

Plățile de pensii pentru depozitele directe vor continua în termen. Cu toate acestea, verificarea valorii pendulului sau a plăților de pensii poate dura mai mult din cauza întârzierilor în serviciul de livrare poștală.

Asigurare de sănătate și stomatologie pentru pensionare

În timp ce situația evoluează rapid și nu există un program stabilit pentru momentul în care serviciile neeligibile sau neesențiale pot fi reluate, menținerea acoperirii este importantă pentru situații de urgență neașteptate.

Securitatea pensiilor și investițiile

Deși proliferarea COVID-19 continuă să afecteze economia globală, puteți fi sigur de planul dvs. Ca pensie cu prestații definite, valoarea plății dvs. de pensie nu depinde de performanța piețelor financiare.

Un mesaj al președintelui Consiliului de administrație

Deoarece virusul corona (COVID-19) continuă să afecteze lumea, aș dori să vă dau confirmarea planului dvs. de pensii. Pensia dvs. este o pensie cu prestație determinată. Aceasta înseamnă că valoarea plății dvs. de pensie nu depinde de performanța piețelor financiare. Puteți fi sigur că pensia dvs. este acolo când aveți nevoie. Dacă sunteți membru pensionar, plățile dvs. de pensie vor fi plătite la timp astăzi și în viitor.