Viața pensiilor - iarna 2020

Mai puțin hârtie, toate noutățile

Bine ați venit la viața dvs. de pensie ... online! Am adaptat buletinul informativ Pension Life și l-am adăugat pe site-ul planului tău. Aici puteți accesa în orice moment noutățile despre pensii și programa actualizări. Veți găsi, de asemenea, noi funcții online, cum ar fi sfaturi pentru timp fiscal, link-uri rapide către toate resursele dvs. de pensie și multe altele!

În ianuarie 2021, rapoartele de pensii vor fi disponibile doar online. Cu toate acestea, vom continua să trimitem prin poștă copii pe hârtie ale tuturor actualizărilor majore ale planului, cum ar fi modificările planului și ajustările inflației.

Consultați site-ul pentru actualizări și nu uitați să vă înregistrați pentru Contul meu, astfel încât să puteți accesa toate informațiile dvs. într-un singur loc.

Primele MSP eliminate

BC Pension Corporation nu mai administrează asigurarea de grup pentru Planul de servicii medicale (MSP). Asigurarea de sănătate BC (HIBC) vă plasează automat pe dvs. și toate rudele într-un cont MSP autogestionat. Încă aveți acoperire MSP.

Contactați Asigurările de Sănătate BC pentru acoperire

Green Shield România te-a acoperit

Asigurarea dumneavoastră de sănătate și stomatologie

Aflați mai multe despre resursele online ale Green Shield România, cereți termenele de depunere și recompensați programul.

Pensiile vor crește în 2020

Pensiile vor crește în 2020

În contextul anului 2020 și nu numai, am dori să vă arătăm cum planul de pensii de serviciu public este un exemplu de gestionare corectă a pensiilor. Planul dvs. este bine finanțat, corect și durabil și puteți fi sigur că va fi acolo pentru dvs. acum și în viitor.

Sfaturi și instrumente


Impozite

Șase sfaturi care să vă ajute să faceți față declarației dvs. de impozit
la pensie Aflați cum să evitați durerile de cap în acest sezon fiscal.

La întrebările dvs. fiscale a răspuns
E timpul din nou! Aflați cum vă puteți reduce impozitele prin împărțirea veniturilor sau prin deduceri suplimentare.


plăţile

Datele dvs. de plată
Aflați când vă puteți aștepta la următoarea plată lunară pentru pensie.

Reglarea costului vieții
Aflați cum pensia dvs. vă poate ajuta să țineți pasul cu costul vieții.


sănătate


Primele de asigurare de sănătate pentru pensionare Sunteți asigurat? Aflați mai multe despre costul asistenței medicale pensionate.