Schimbări de program

Obțineți răspunsuri la întrebările dvs. cheie despre modificările planuluiExtrasele bancare T215 și zona dvs. de contribuție la REER 2014

Începând cu decembrie 2019, unii membri au primit o declarație de taxă T215 și o scrisoare despre impactul asupra zonei de contribuție a REER. Iată câteva informații suplimentare.

De ce am primit o declarație T215?

La 1 octombrie 2019, ați primit o actualizare a pensiei de serviciu anterioare, deoarece ați lucrat între 1 aprilie 2006 și 31 martie 2018. Aceasta a mărit valoarea pensiei.

Acest lucru afectează aria dvs. de contribuție disponibilă la REER, deoarece există o limită combinată pentru cât puteți contribui la un plan de pensii și la un REER. Membrii care au primit o îmbunătățire a pensiei de serviciu în trecut vor avea mai puțină suprafață de contribuție la PERSOA în anul fiscal 2020 și, eventual, dincolo.

Ce este o declarație T215 - ajustarea anterioară a pensiei scutite de certificare?

Această declarație arată valoarea îmbunătățirii pensiei, exprimată ca o ajustare a pensiei de serviciu anterioare. Această declarație are un scop fiscal și este raportată de planul autorității fiscale (CRA).

Primesc o verificare pentru suma listată în declarația T215?

Nu, nu primești un cec. Declarația vă arată cât este redusă suprafața dvs. de contribuție la REER pentru că valoarea pensiei dvs. a crescut deja.

Ce fac cu instrucțiunea T215?

După ce trimiteți impozitele pentru anul 2019, veți primi un mesaj despre evaluarea pentru anul 2019, cu informații despre zona dvs. de contribuție REER pentru anul fiscal 2020. Ajustările anterioare la pensie vor afecta numai zona de contribuție a PERS la următorii ani.

Nu este necesară nicio acțiune dacă spațiul dvs. de contribuție la REER este redus. În funcție de circumstanțele dvs. personale, este posibil să nu mai aveți o sală de contribuție la REER pentru 2020 sau mai departe. Zona de contribuție la REER se acordă în fiecare an. Așadar, dacă rămâneți fără spațiu, așteptați până când spațiul viitor va fi acordat înainte de a putea contribui din nou la REER. Vă rugăm să păstrați declarația T215 pentru evidența fiscală.

Reprezentanții BC ai serviciului public de pensii nu pot oferi consultanță cu privire la implicațiile fiscale.