Informații personale și Politică de confidențialitate

Ce date cu caracter personal colectăm?

Când vizitați acest site web, serverul nostru web colectează automat o cantitate limitată de informații necesare pentru funcționarea și securitatea site-ului. Dacă doar navigați, aceste informații nu ar trebui să identifice cine sunteți. În alte cazuri, însă, puteți fi identificat prin alte informații, cum ar fi numele de domeniu al internetului sau adresa dvs. IP. Amploarea identificării personale depinde în mare măsură de modul în care utilizați acest site web și de ce „standarde de nume” sunt urmate de furnizorul de servicii Internet.

Cum protejăm datele personale

Colectarea, utilizarea, dezvăluirea și stocarea datelor cu caracter personal sunt supuse prevederilor Legii privind planurile de pensii din sectorul public și ale Legii privind libertatea informațiilor și protecția vieții private. Datele cu caracter personal colectate sunt folosite doar de angajații Corporației de Pensii autorizate și angajatorul dvs. în scopuri de plan de pensii.

Pentru mai multe informații, consultați politica de confidențialitate a BC Pension Corporation.

Modificările neautorizate sunt interzise

Încercările neautorizate de a adăuga, schimba sau șterge date, informații sau rezultate de pe acest site sunt interzise și pot fi pedepsite conform Codului penal România.

Întrebări sau îngrijorări

Pentru mai multe informații despre orientările descrise mai sus sau pentru a solicita permisiunea de a reproduce materiale de pe acest site, vă rugăm să contactați Pension Corporation la:

NN Asigurari de Viata SA, Str.Costache Negri nr. 1-5, etaj 1, sector 5, cod poștal: 050552, Bucuresti